Logo Farmacie

coșul meu:

0,00 Lei
0
0233.732.200 / 0758.259.034

EUBIOTICProducător :

LABORMED


18,50 Lei
Card pay

poșta română:13 lei curier rapid: 15 leilivrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei

* Produsele reale pot diferi ușor față de cele din poze

Prospect

Denumire Comerciala
EUBIOTIC®

Arie terapeutica
Produs probiotic pentru adulti

Status produs
Supliment alimentar

Substanta activa
Combinatii

Compozitie
Culturi probiotice vii (Bifidobacterium BB-12® °i Lactobacillus acidophilus LA-5®) - 1,4 x 10' CFU (unitati formatoare de colonii).

ATC
Probiotice

Ambalaj
20 de capsule

Status Compensare
Necompensat

Prescriptie
Fara prescriptie medicala

Dozaj
Pentru refacerea florei intestinale afectata de antibiotice: 2 capsule pe zi, la 2-3 ore dupa administrarea antibioticului; pentru reglarea tranzitul intestinal: in caz de diaree 1-2 capsule pe zi, in completarea unui regim dietetic adecvat.

Descriere
Produs produs probiotic, care datorita combinatiei de tulpini probiotice, reface flora intestinala efectata de antibiotice si reface tranzitul intestinal fiind benefic in episoadele diareice.produsul săptămânii

ArtroHelp Forte

99,00 Lei
87,00 Lei
comanda

comentarii și notă produs

Nume:

Email:

*email-ul nu va fi afisat

NOTĂ:

Comentariu:Comentarii despre EUBIOTIC


  tatu anton - 11/12/2013   
Rating:
alaturat cineva spune ca EUBIOTIC se ia inainte de masa cu minim o ora .....mai sus la 'DOZAJ' [tot pe aceasta pagina] altcineva spune ca se ia la 2-3 ore dupa administrarea antibioticului ....?!? CARE ESTE ADEVARUL. Rog pe cineva competent sa-mi raspunda....Eu sunt racit sau si iau la indicatia medicului AUGUMENTIN DE 875mg/125 si am tot auzit ca la antibiotice trebuie luat so eubiotic in completare ...deaceia intrebarea mea.


  Cristina - 27/3/2013   
Rating:
Luat de 3 ori pe zi este cel mai bun inamic pentru infectiile-mancarimile vaginale (prurit) provocate de mai toate antibioticele luate de doamne! Mie mi-a recomandat dentistul sa iau eubiotic dupa ce a trebuit sa urmez trat. cu antibiotice prescris de el. De preferat sa il luati inaintea antibioticelor cu min 1 ora, sa poata sa isi faca efectul garantat.


  Alexandru Apostol - 27/12/2012   
Rating:
Sunt foarte multumit de acest produs. Inainte sa incep sa iau probiotice mereu aveam probleme cand luam antibiotice cu tranzitul. Insa acum totul merge perfectproducatori (Vezi toți producătorii)
Polisano Medica ICMC Autan China Pharmex Alevia Adnatura Sunmedic Urgo SVR Laboratoires