Logo Farmacie

coșul meu:

0,00 Lei
0
0233.732.200 / 0758.259.034

Maraton Forte 20 capsuleProducător :

PARAPHARM


165,00 Lei
123,00 Lei
Card pay

poșta română:13 lei curier rapid: 15 leilivrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei

* Produsele reale pot diferi ușor față de cele din poze

Prospect

Indicatii:

Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.
Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Contraindicatii:

Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Compozitie:

O capsula contine extracte de: Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Mod de administrare:

Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.produsul săptămânii

ArtroHelp Forte

99,00 Lei
87,00 Lei
comanda

comentarii și notă produs

Nume:

Email:

*email-ul nu va fi afisat

NOTĂ:

Comentariu:Comentarii despre Maraton Forte 20 capsule


Nu există comentarii despre acest produs.

producatori (Vezi toți producătorii)
Medica Polisano Zdrovit CM  S.L. Natural Plus Vitek China Autrepart Alevia Farmec Sandoz