Logo Farmacie

coșul meu:

0,00 Lei
0
0233.732.200 / 0758.259.034

PoliartrinProducător :

IRCON


13,00 Lei
Momentan acest produs nu se află în stoc

Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!
Card pay

poșta română:13 lei curier rapid: 15 leilivrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei

* Produsele reale pot diferi ușor față de cele din poze

Prospect

Ingrediente: 

Produsul Poliartrin are în compozitia sa: extract apos de Helleborus purpurascens, tinctură de Tamus communis, lanolina, vaselina, Ceteareth 20, alcool cetilic, alcool cetilsterealic, apă purificată, ceară galbenă, glicerină, ulei de măsline, Euxyl PE 9010, butilhidroxianisol.


Acţiune:

Principiile active din produsul Poliartrin au acţiune antiinflamatorie şi antialgică locală, fapt care duce la îmbunătăţirea funcţiei tegumentare şi a structurilor subiacente aparatului locomotor (formaţiuni musculare, articulare, sinoviale, tendinoase şi burse).


Recomandări:

Produsul Poliartrin este o cremă care are ca ingredient de bază extractul apos de Helleborus purpurascens şi tinctură de Tamus communis şi se foloseşte pentru aplicarea topică tegumentară. Este recomandat pentru îngrijirea tegumentelor de la nivelul regiunilor dureroase articulare şi abarticulare, dureri produse de bursite, sinovite, tendinite, tenosinovite, poliatrită reumatoidă, spondilita ankilopoietică, artroze invalidante etc.


Mod de administrare:

3-4 ml de cremă se întind la nivelul zonei dureroase şi apoi se masează energic până la pătrunderea completă în profunzime. Se recomandă cel puţin trei-patru aplicaţii pe zi, iar în cazurile cu dureri intense, trebuie administrate mai multe aplicaţii pe zi. Dacă este vorba de dureri vechi şi intense, atunci seara, după ce se efectuează masajul cu Poliartrin, se mai ada¬ugă un strat subţire de cremă, peste care se aplică o folie de celofan şi apoi se fixează cu un bandaj de tifon.


Contraindicaţii:

Produsul Poliartrin cremă este contraindicat în timpul sarcinii şi alăptării, precum şi la persoanele care prezintă alergie sau sensibilitate la unul din componentele produsului.


Reacţii adverse:

În caz de intoleranţă locală (arsuri, prurit etc ) se va întrerupe aplicarea locală şi se va anunţa farmacistul sau unitatea producătoare conform datetelor de contact de pe prospect sau ambalajul produsului. Nu au fost citate cazuri de supradozare.produsul săptămânii

ArtroHelp Forte

99,00 Lei
87,00 Lei
comanda

comentarii și notă produs

Nume:

Email:

*email-ul nu va fi afisat

NOTĂ:

Comentariu:Comentarii despre Poliartrin


Nu există comentarii despre acest produs.

producatori (Vezi toți producătorii)
Polisano Crevil Medica Fiterman Pharma Halsa Pharma GmbH Pampers InQpharm Hyllan Pharma Johnson Johnson Aventis Laropharm