Aparat de ambalare in vid Laica VT3113

Distribuie produsul:

495,00 lei

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Ambalarea in vid – descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

Alimente pastrate in frigider ( 3oC/ 6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile

Alimente pastrate la temperatura camerei ( 23oC/ 27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3113.

Aparatul de vidat Laica VT3113 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3113 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului:

Operaţiunile de vidare si ulterior de sigilare pornesc la apasarea butonului ”O/I”.

Butonul ”O/I”. Prin apasarea acestui buton:

dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor.
dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
aspirarea aerului este oprita si punga este sigilata automat.
Indicator luminos:

daca indicatorul este stins, inseamna ca aparatul este oprit.
daca intensitatea luminii indicatorului nu este foarte puternica, inseamna ca aparatul este pornit (cablul de alimentare conectat la priza de curent); daca intensitatea luminii este mare, inseamna ca aparatul este in functiune (opereaza vidarea/sigilarea).
Compresorul are o capacitate maxima de 12 litri/minut.

Putere de aspirare: 650 mbar.

Aparatul de vidat Laica VT3113 are in pachet o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm.

Laica VT3113 este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice:

capacitate max 12 l/min;
putere compresor: 180W;
putere de aspirare: 650 mbar;
alimentare la priza;
dimensiuni: 385 mm (L) x 176 mm (A) x 78 mm (H);
latimea maxima a pungii: 280 mm;
greutatea: 2,2 (kg).
Aparatul este dotat cu:

compartiment pentru stocarea rolei;
supapa de evacuare (elibereaza capacul, dupa operatiunile de vidare si sigilare);
accesoriu: cutter pentru pungi si role.
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3113, o rola cu dimensiunile 28 cm x 300 cm, un cutter, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Opinia clienților

Încă nu există evaluări.

Fii primul care comentează! “Aparat de ambalare in vid Laica VT3113”