Logo Farmacie

coșul meu:

0,00 Lei
0
0233.732.200 / 0758.259.034

Seren ComplexProducător :

SUNMEDIC


50,00 Lei
Card pay

poșta română:13 lei curier rapid: 15 leilivrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei

* Produsele reale pot diferi ușor față de cele din poze

Prospect

SEREN COMPLEX combină eficienţa extractului de Serenoa repens cu înca patru extracte naturale, utile pentru prevenirea apariţiei precoce a adenomului de prostată şi ameliorarea simptomatologiei urinare din stadiile incipiente ale acestuia

Indicaţii:
Tulburări de micţiune în adenomul de prostată (hipertrofia benignă de prostată) stadiul I (dificultăţi la urinare dar cu golirea completă a vezicii urinare) şi stadiul II (golirea incompletă a vezicii urinare cu un reziduu urinar < 50 ml).

Contraindicaţii:
La femeile gravide şi care alăptează din cauza faptului că extractele conţin alcool.

Fiecare capsulă de Seren Complex conţine:
Ingrediente active: 160 mg Serenoa repens extract cu 85% Acizi graşi, 50 mg extract 4:1 de Dandelion root, 50 mg extract de Uva ursi extract, 50 mg extract 5:1 de Juniper berry, 300 mg ulei de Pumpkin seed si excipienti.

Doze şi mod de administrare:
1-2 capsule pe zi. Capsulele se înghit cu un pahar cu apă.

De ce aveti nevoie de Seren Complex?
SEREN Complex este un supliment alimentar indicat în adenomul de prostată (hipertrofia prostatică benigna – HPB). HPB este o mărire de volum non-malignă a prostatei. HPB este efectul unui proces natural de îmbătrânire a prostatei. Simptomele pot sa apara înainte de 40 ani şi devin evidente la 70% din bărbaţi până la vârsta de 65 ani. Prostata mărită presează uretra şi determină tulburări urinare.

Extractul de Serenoa repens actioneaza prin inhibarea conversiei testosteronului în dihidrotestosteron (DHT) la nivelul prostatei.

Tratamentele alternative folosite pentru inhibarea DHT includ suplimente alimentare cu extracte de Serenoa repens. Spre deosebire de majoritatea inhibitorilor 5-alfa-reductaza, Serenoa repens induce efectele fara a altera capacitatea celulara de secretie a antigenului prostatic specific. S-a demonstrat ca extractele de Serenoa repenns inhiba si izoformele 5-alfa-reductazei, spre deosebire de medicamente, cum ar fi finasterida, care inhiba doar izoenzima tipul 2 (predominant) a 5-alfa-reductazei.

Seren Complex contine cel mai concentrat extract de Serenoa repens - cu un continut de 85% Acizi graşi – si alte extracte care sunt deosebit de importante pentru sanatatea prostatei dumneavoastra.

Extractul de Serenoa repens, alaturi de extractele de Dandelion Root, Uva ursi, Juniper Berry si uleiul de Pumpkin seed sunt cunoscute ca foarte importante in mentinerea glandei de prostata la dimensiuni normale, previne continuarea creşterii în volum a prostatei, atenuează presiunea la nivelul vezicii urinare, impiedica si amelioreaza infectiile urinare precum si simptomele de incontinenta.
 produsul săptămânii

ArtroHelp Forte

99,00 Lei
87,00 Lei
comanda

comentarii și notă produs

Nume:

Email:

*email-ul nu va fi afisat

NOTĂ:

Comentariu:Comentarii despre Seren Complex


Nu există comentarii despre acest produs.

producatori (Vezi toți producătorii)
Polisano Alevia Aquaphor Vitek Medica Biofarm EwoPharma Walmark Dan Pharm Zentiva Antibiotice Iasi