Logo Farmacie

coșul meu:

0,00 Lei
0
0233.732.200 / 0758.259.034

Soy-aid (Soyaklin Forte)Producător :

SUNMEDIC


69,50 Lei
Card pay

poșta română:13 lei curier rapid: 15 leilivrare gratuită
pentru comenzi mai mari de
200 lei

* Produsele reale pot diferi ușor față de cele din poze

Prospect

Soyaklin Forte devine Soy-aid  !!

conţine o combinaţie de 7 ingrediente naturale, eficiente pentru îndepărtarea simptomelor neplăcute care însoţesc menopauza şi prevenirea apariţiei osteoporozei: izoflavone de soia, extracte de Hypericum perforatum (St. John’s Wort), Terminalia arjuna, Trigonella foenum graecum, Saraca indica, Shukti bhasma şi Yasad bhasma.

Compoziţie:
• Extract de Soia (Glycine max) _______________ 50 mg
(min. 40% izoflavone)
• Extract de Sunătoare (Hypericum perforatum) ___ 50 mg
(standardizat in hiperforina)
• Extract de Terminalia arjuna _________________ 50 mg
(min. 5% taninuri)
• Extract de Schinduf (Trigonella foenum –graecum) 50 mg
(min. 20% saponine)
• Extract de Saraca indica ___________________ 50 mg
(min. 5% taninuri)
• Shukti bhasma ___________________________ 100 mg
(cu 35-45% Calciu)
• Yashad bhasma ___________________________ 15 mg
(cu min. 70% Zinc)

Beneficii generale:
• Ameliorează eficient simptomele menopauzei (Bufeuri ¤Palpitaţii ¤Transpiraţii profuze ¤ Insomnie ¤Depresie/Anxietate ¤ Nervozitate ¤ Scăderea libidoului ¤ Discomfort vaginal)
• Previne OSTEOPOROZA
• Protecţie CARDIO-VASCULARĂ
• Acţiune ANTIPROLIFERATIVĂ pe diverse linii celulare

Indicaţii si mod de administrare:
• Sindromul de menopauză: 1 capsulă de 2 ori pe zi, timp de 3-6 luni

Prezentare - CUTIE * 60 Capsule

Menopauza

Menopauza este o consecinţă firească a procesului de înaintare în vârstă la femei. Apare în mod normal după varsta de 40 de ani datorită scăderii progresive a cantităţii de estrogen secretat de ovare şi este însoţită de numeroase modificări la nivelul întregului organism al femeii. Un număr semnificativ de simptome neplăcute pot să însoţească instalarea menopauzei. Unele dintre ele, cum ar fi uscăciunea vaginală, rezultă din lipsa de estrogen. Altele, cum sunt bufeurile (sau „valurile de caldură”) şi scăderea libidoului sunt cauzate de modificări hormonale mai complexe. În plus, datorită scăderii secreţiei de estrogen, femeile aflate în perioada post-menopauză au risc sporit de boli de inimă şi osteoporoză.

Soyaklin Forte conţine o combinaţie de 7 ingrediente naturale, eficiente pentru îndepărtarea simptomelor neplăcute care însoţesc menopauza, prevenirea apariţiei osteoporozei si a afectiunilor cardio-vasculare si care sunt lipsite de reactiile adverse ale tratamentelor de substitutie hormonala.

1)Izoflavonele de soia (GLICINE MAX)

au efect de fitoestrogeni. Estrogenii vegetali (numiţi şi fitoestrogeni) sunt substanţe extrase din plante care mimează efectele estrogenului uman deoarece structurile lor chimice sunt similare şi astfel sunt capabili să se lege de receptorii pentru estrogen şi să formeze complexul activ estrogen-proteină. De fapt fitoestrogenii au fost prezenţi în alimentaţia umană de mii de ani şi sunt consideraţi a fi o sursă de estrogeni de care corpul uman are nevoie pentru a compensa descreşterea progresivă a cantităţii de estrogen produsă de corpul femeii la vârsta mijlocie şi ulterior. Izoflavonele au activitate atât agonistă cât şi antagonistă la nivelul receptorilor. Astfel ele contribuie la reducerea eficientă a simptomelor menopauzei, în special bufeurile, palpitaţiile şi uscăciunea pielii şi mucoaselor.

2) Hypericum perforatum (St. John’s Wort)

exercită acţiuni antidepresive semnificative. Studiile biochimice au demonstrat că hyperforina din Hypericum perforatum inhibă reintroducera în celule a neurotransmiţătorilor norepinefirnă, serotonină şi dopamină. Toate aceste 3 substanţe se găsesc în mod natural în creier şi reglează stările emoţionale şi dispoziţia. În menopauză, extractul de Hypericum joacă un rol important în controlul tulburărilor de dispoziţie, ducând la îmbunătăţirea stării psihice, reducerea anxietăţii şi îndepărtarea depresiilor.
3) Terminalia arjuna

acţionează ca un excelent antioxidant şi ajută la reducerea următoarelor simptome: insomnii, moleşeală, dureri de cap şi incapacitate de concentrare. Arjuna este o plantă unică care contribuie la menţinerea unei inimi sănătoase, îmbunătăţind funcţia cardiacă, reglând presiunea sângelui şi reducând efctele produse de stres şi nervozitate. In plus, saponinele continute in extractul de Terminalia, exercita efecte similare cu ale vitaminei D3, fiind un factor extrem de important in prevenirea osteoporozei.

4) Trigonella foenum graecum

conţine fitoestrogeni care au capacitatea de a reechilibra balanţa hormonală a femeilor aflate la menopauză. Este recunoscută că scade incidenţa bufeurilor şi a discomfortului perceput la menopauză.

5) Saraca indica

conţine componenta estrogenică numită ketosterol ce poate produce efecte asemanatoare cu ale estrogenului. Are de asemenea efect stimulator asupra ţesutului ovarian. Este utilizată cu rezultate excelente pentru diverse afecţiuni ginecologice ( sângerări menstruale excesive, dismenoree, inflamaţii uterine, etc.), având acţiuni tonice şi rejuvenative la nivelul uterului şi anexelor.

6) Shukti bhasma

este o sursă naturală bogată în calciu iar diverse studii clinice au arătat că utilizarea sa duce la diminuarea simptomelor asociate menopauzei, cum ar fi dispoziţie depresivă, retenţie de lichide cu edeme şi durere.

7) Yasad bhasma

este o sursă naturală de zinc. Zincul îmbunătăţeste densitatea osoasă care este redusă la menopauza datorită dezechilibrelor hormonale, prevenind astfel osteoporoza. De asemenea suplimentarea cu zinc reduce transpiraţiile profuze şi are efect antidepresiv.produsul săptămânii

ArtroHelp Forte

99,00 Lei
87,00 Lei
comanda

comentarii și notă produs

Nume:

Email:

*email-ul nu va fi afisat

NOTĂ:

Comentariu:Comentarii despre Soy-aid (Soyaklin Forte)


Nu există comentarii despre acest produs.

producatori (Vezi toți producătorii)
Medica Polisano Shanghai Sine Huanghe Pharmaceut Alevia GlaxoSmithKline Hangzhou Universal Electronic Laica Home Institut Damar General Nuvita Sun Wave Pharma